Különleges alkalmak & rendezvények

Mesébe illő esküvő, romantikus nászút, kulcsfontosságú üzleti találkozó, emlékezetes baráti programok vagy meghitt családi összejövetel – legyen szó bármilyen eseményről, csapatunkkal mindent megteszünk azért, hogy olyan élményekkel teli világba repítsük vendégeinket, amelyben felejthetetlen pillanatokat élhetnek át együtt és egyedülálló tapasztalatok részesei lehetnek.

Különleges alkalmak & rendezvények

Mesébe illő esküvő, romantikus nászút, kulcsfontosságú üzleti találkozó, emlékezetes baráti programok vagy meghitt családi összejövetel – legyen szó bármilyen eseményről, csapatunkkal mindent megteszünk azért, hogy olyan élményekkel teli világba repítsük vendégeinket, amelyben felejthetetlen pillanatokat élhetnek át együtt és egyedülálló tapasztalatok részesei lehetnek.

Varázslatos
esküvői helyszínek

Meseszerű, világraszóló, vagány vagy meghitten családias? Válasszon kedvére lenyűgöző, egész évben elérhető esküvői helyszíneink közül, és mondjon igent a tökéletes menyegzőre! Tapasztalt csapatunkkal valóra váltjuk álmai esküvőjét!

Esküvő a kastélyszállóban

Botaniq Turai Kastély

A Botaniq Turai Kastély különleges ékszerdoboz az esküvői helyszínek választékában: tündérmesébe illő környezet, ahol az arisztokrata pompa és a modern kor legmagasabb színvonalú szolgáltatáspalettája alkot tökéletes harmóniát. A Botaniq Turai Kastély az a hely, ahol az álmok mindig valóra válnak... Erre kár lenne nemet mondani.

Tokaji menyegző

Andrássy Kúria & Bobajka

Távol a város zajától, Tokaj-Hegyalja szívében létezik egy csodálatos hely, ahol a múlt klasszikus eleganciája és korunk modern luxusa egybeforr. Ez az Andrássy Kúria & SPA, az Andrássy-család egykori rezidenciája, amely ma már 5 csillagos szállodaként varázsolja igazán romantikus esküvői helyszínné az egykori kúriát. A lakodalmi menüsor színvonaláról, a friss házasok elképzeléseinek megfelelően, a Bobajka étterem mennyien finom fogásai gondoskodnak.

Boldogító "igen” a városi oázisban

Verno House & Flava

A Flava étterem a globális ízek és a könnyed élmények instant pikantériáját hozza el. Egy hangulatos városi oázis, amely 50 fős férőhelyével a modern esküvők idilli helyszíne. A sajátosan megkapó élményt a Verno House fokozza tovább, ahol a testi-lelki felfrissülés varázsa várja a násznépet az ötcsillagos butikhotelben, gyönyörű kilátással a szobákból.

1 / 3
Next slide Next slide

nászutas ajánlatok
friss házasoknak

A boldogító igent csak a felejthetetlen mézeshetek tehetik még emlékezetesebbé. Mindegy, hogy a városi nyüzsgésben vagy attól távol ünnepelné házaspár a szerelem beteljesülését – BOTANIQ Collection szállodáink között biztosan megtalálják azt a helyszínt, ahol édes élményekkel alapozhatják meg közös történetük egyik legszebb fejezetét.

Szerelem Tokaj szívében

Andrássy Kúria & SPA

Kifinomult elegancia, modern kényelem, testet-lelket kényeztető Wellness és SPA, varázslatos programlehetőségek, lebilincselően szép panoráma – az ötcsillagos tokaji szálloda, az Andrássy Kúria & SPA különleges élményekkel várja a friss házasokat, akik mennyien finom ételekkel és felejthetetlen élményekkel ünnepelhetik szerelmüket.

A valóra vált tündérmese...

Botaniq Turai Kastély

A kastélyt egykor báró Schossberger Zsigmond építtette szerelme jeléül feleségének – talán ez az oka annak, hogy a Botaniq minden apró szegletét átjárja a romantika. A friss házasok felejthetetlen nászútját a kastélypark különleges növényei által ihletett SPA-sziget, valamint a fenséges gasztrofogások és a könnyed elegancia kényeztető nyugalma teszi még idillibbé.

Szerelmes kalandorok búvóhelye

Verno House

Budapest nászutas desztinációként is csodás! A főváros ezernyi felfedezésre váró látnivalóval csábítja a szerelmes kalandorokat, akik a nyüzsgés elől bármikor elbújhatnak a Verno House-ban, a budapesti 5 csillagos butikhotelben. A szálloda frissítően attraktív, zöldellő eleganciával és ötcsillagos kényeztetéssel várja a friss házasokat.

1 / 3
Next slide Next slide

üzleti rendezvények
sikerre tervezve

A kiemelt üzleti rendezvényekhez különleges helyszín illik – olyan, ahol minden adott a sikerhez.

Burjánzó oázis pazar eleganciával fűszerezve

Verno House

Ma már kevesen tudják, de a Verno House épülete egykor bérházként működött, központi elhelyezkedésének köszönhetően a művészek, filozófusok és a politikusok körében is igen népszerű volt. A századforduló legendás helyszíne ma is kiválóan alkalmas az üzleti találkozók, rendezvények lebonyolítására. A Verno egy kivételesen ízléses oázis Budapest szívében, ahol a nyüzsgő várost és a testi-lelki felfrissülés birodalmát csupán egyetlen ajtó választja el egymástól... Kell ennél több egy sikerre tervezett üzleti rendezvényhez?

A helyszín legyen a kastély!

Botaniq Turai Kastély

Lebilincselő környezet, kifinomult elegancia és egy csipetnyi varázslat – ilyen különleges környezet várja a BOTANIQ Turai Kastély látogatóit. Magyarország egyik legszebb ötcsillagos kastélyszállója tágas terekkel, mennyien finom fogásokkal és kényeztető SPA-világgal gondoskodik az üzleti rendezvények sikeréről – legyen szó konferenciáról, fontos megbeszélésről vagy emlékezetes pillanatokban gazdag csapatépítőről.

Előkelő pillanatok Tokaj szívében

Andrássy Kúria & SPA

Tokaj-Hegyalja szívében létezik egy hely, ahol a régi idők patinája és a modern kor kényelme tökéletes harmóniát alkot. Ez az Andrássy Kúria & SPA, amely emberöltők óta bűvöli el az odalátogató vendégeket. Csapatépítők vagy üzleti rendezvények számára is kiváló helyszínt biztosít. Koccintson a sikerre egy pohár finom tokaji borral a Tokaj- hegyaljai 5 csillagos szállodában, az Andrássy Kúria & SPA-ban

1 / 3
Next slide Next slide